Zorgeloos winkelen voor kerstcadeaus! We verlenen een verlengd retourrecht tot 08.01.2024 voor alle bestellingen vanaf 20.11.2023!

Out of Stock
SKU
9500502200

Knirps US.050 ultra light slim manual light blue with black coating

€ 39,99
LEVERTIJDEN PAKKETDIENST: 5-8 WERKDAGEN
 • Ultralicht - ultra plat - ultra stabiel
 • Lichtste Knirps-paraplu met alleen 150 g
 • De paraplu is getest in de windtunnel op 100 km/h
 • Ultrakleine en platte afmetingen, past in elke tas
 • 90 cm

 • 21 cm

 • 150 g

 • 100 km/h

Dankzij het extreem vlakke formaat en de geselecteerde materialen is de US.050 uitgegroeid tot de lichtste zakparaplu in het assortiment. Naast het compacte formaat in gesloten toestand, heeft de paraplu slechts een gewicht van 150 g, waardoor deze lichter is dan een smartphone. Door zijn slanke afmetingen is het de ideale reisgenoot en kan de paraplu zelfs in elke jaszak worden opgeborgen. Ondanks de compacte afmetingen hoeft er echter niet op stabiliteit of kwaliteit worden ingeboet. De zakparaplu US.050 kan ook worden gebruikt bij winderig weer. Deze doorstaat windsnelheden tot 100 km/h zonder schade op te lopen. Dit wordt bereikt door de uiterst flexibele baleinen, waardoor het scherm zelfs kan omklappen zonder dat het beschadigt. Deze paraplu is voorzien van een schermdiameter van 90 cm en is ideaal voor één persoon. Kenmerken Lichtste Knirps in het assortiment met alleen 150 g Sneldrogend scherm Driedelige baleinen vergemakkelijken het opvouwen van het scherm Modern zwart frame Compact en licht - hoogte gesloten 4 cm Perfect voor op reis Wordt geleverd met beschermhoes in een bijpassende kleur
 • Getest in de windtunnel op 100 km/h
 • 3-delige rails gemaakt van aluminium en glasvezel
 • 3-delige aluminium stok
 • Lengte gesloten: 21 cm
 • Diameter baldakijn: 90 cm
 • Gewicht: 150 g
 • Openingsmechanisme: Handopener
 • Stof van de paraplu: 100 % Polyester
 • Aantal struts: 6

Headline – De lichtste Knirps ooit

Kenmerken:

 • ultralicht – slechts 115 g
 • ultrasterk – tot 100 km/h getest in de windtunnel
 • ultrasmall – de platste paraplu van Knirps
 • handmatig openingsmechanisme
 • De omhoog/omlaag-functie is 700 keer getest
 • Het parapludak is 200 keer op omslaan getest
I_USeries_Basics_Group_4_

Een must-have van topkwaliteit

Onze inspiratie voor de US.050 was om een paraplu te ontwikkelen die voldoet aan de eisen van een moderne levensstijl. De belangrijkste aspecten bij de aankoop van een paraplu zijn lichtheid, zo klein mogelijke afmetingen en een uitstekende stabiliteit en stevigheid. Met de Knirps Ultra voldoen we aan al deze criteria en gieten we ze in een aantrekkelijk ontwerp dat gezien mag worden – of het nu op weg is naar de universiteit, naar een familiereünie of naar een zakelijke bijeenkomst. De US.050 paraplu die handmatig kan worden geopend is de lichtste paraplu die Knirps ooit heeft ontwikkeld, met een gewicht van slechts 115 gram.

Licht als een veertje en toch ultrastabiel

Dankzij een uitgekiende materiaalmix van aluminium en glasvezel is onze US.050 bestand tegen windkrachten tot 100 km/u. Het lage gewicht doet niets af aan de stabiliteit van de paraplu en maakt van dit model de perfecte metgezel, waar u ook bent.

US050_Innenansicht
I_00508393__US050_Neon_Pink_1

“Travel companion at its best”

Dankzij het ultraplatte pakformaat kan deze paraplu overal worden opgeborgen en past zelfs wanneer u met kleine bagage reist. In uw laptoptas, fanny pack, kleine clutch als u uitgaat of in uw strandtas, wat u ook maar nodig heeft, de US.050 paraplu is uw steun en toeverlaat. Hij beschermt u in de zomerse regen in het park, op weg van de vergadering naar het hotel of bij een verrassende onweersbui op het strand – u gaat nooit meer zonder de deur uit!

Bekroond op het hoogste niveau

De Red Dot jury heeft besloten: De paraplu US.050 was succesvol bij de Red Dot Award: Product Design 2020 en werd bekroond met de Red Dot voor zijn uitstekende designkwaliteit. Knirps behoort zo tot een van de winnaars van 's werelds meest prestigieuze ontwerpwedstrijd.

P_0050_8394_US050_Neon_Green_closed_Emotion_podest_RED_DOT

Stijlvol, modern en stedelijk

In de Ultra-serie vinden ook fans van neonkleuren een trendy stijl met de modellen in Neon Pink, Neon Green of Neon Black met elementen in neongroen, waardoor u zelfs in de regen straalt. Als u de voorkeur geeft aan een patroon, vindt u misschien iets van uw gading onder de verschillende ontwerpen en kunt u zo chique door de regen flaneren.

knirps_icons_neg_red_version_warranty

Knirps kwaliteitsbelofte - 5 jaar garantie

De combinatie van jarenlange ervaring, nauwgezette monitoring en de hoogwaardigste materialen zoals hoogwaardig aluminium dat ook in de lucht- en ruimtevaart wordt gebruikt, evenals geselecteerd staal en buigzaam glasvezel, stelt ons in staat onze klanten een echt kwaliteitsproduct te bieden.

Als bewijs van ons streven naar kwaliteit vertrouwen we op onze garantiebelofte en bieden we een garantieperiode van 5 jaar voor alle Knirps-producten (vanaf de aankoopdatum van 01/01/2021) zonder dat registratie nodig is.

Knirps Qualitätsversprechen - 

5 Jahre Garantie

Die Kombination aus jahrelanger Erfahrung, feinmaschiger Überwachung und der hochwertigsten Materialien wie Aluminium in bester Qualität, welches auch in Luft- und Raumfahrt eingesetzt wird, ausgesuchtem Stahl und biegsamem Fiberglas ermöglicht es uns, unseren Kunden ein echtes Qualitätsprodukt anzubieten.

knirps_icons_neg_red_version_garantie_warranty_Kopie

Und da gerade in diesen Zeiten ein Garantieversprechen einer Marke ein Qualitätsbekenntnis, welches immer mehr an Bedeutung gewinnt, ist, gewähren wir eine verlängerte Garantiefrist von 5 Jahren auf alle Knirps Regenschirme (ab Kaufdatum 01.01.2021), Sonnenschirme und Sonnenschirmzubehör wie Sockel oder Schutzhülle (ausgenommen Ersatzteile), ohne sich dafür registrieren zu müssen.