Zorgeloos winkelen voor kerstcadeaus! We verlenen een verlengd retourrecht tot 08.01.2024 voor alle bestellingen vanaf 20.11.2023!

HORIZON

DUURZAME KNIRPS ZAKPARAPLU

5 Jahre Garantie Icon
Biologisch abbaubares Plastik Icon
PFC-frei Icon
PET-recyceltes Schirmdach Icon

Met Horizon richten we ons op levende duurzaamheid en een nieuw milieubewustzijn dat nog nooit eerder bij paraplu's is vertoond. Wij willen u ondersteunen bij het duurzaam leven met uw paraplu. Zo kunnen we samen goed doen voor ons milieu. Onze materialen zijn baanbrekend en beschermen het milieu. Het 100 procent biologisch afbreekbare plastic van Trifilon®, dat wordt gebruikt voor het handvat, de schuif en de bovenkant, vervangt gewoon plastic en beschermt het milieu. De luifel is gemaakt van gerecycled PET-weefsel en gecoat met een milieuvriendelijk PFC-vrij water- en vuilafstotend middel. Een garantie van vijf jaar en een competente reparatieservice onderstrepen onze kwaliteitsbelofte. Het milieu blijft onze focus en verdere ontwikkelingen zullen volgen.

HERGESTELLT AUS UMWELTFREUNDLICHEN MATERIALIEN

Elk jaar worden ongeveer een miljard paraplu's weggegooid, meestal vanwege hun slechte kwaliteit. Moeten we niet meer waarde hechten aan de dingen om ons heen?

Sinds de oprichting in 1928 in Duitsland met de uitvinding van de vouwparaplu, kan Knirps terugkijken op een lange geschiedenis van nieuwe ontwikkelingen met producten van de hoogste kwaliteit. Een garantie van 5 jaar en een competente reparatieservice maken deel uit van onze kwaliteitsbelofte. De Knirps Horizon is het jongste lid van de Knirps-familie en staat voor een nieuw milieubewustzijn met de bekende Knirps-kwaliteit.


Horizon Taschenschirm schwarz
Zwei schwarze Horizon Taschenschirme
Horizon Taschenschirm schwarz

Het voor de kunststofonderdelen gebruikte materiaal, Trifilon® Switch, is gemaakt van organische grondstoffen. Het is volledig afbreekbaar en recycleerbaar.

Schirmdach grün mit Regentropfen
Trifilon_Fiber

Het 100% biologisch afbreekbare plastic van Trifilon® helpt ons milieu te beschermen tegen schadelijke microplastics. Met Trifilon® kunnen fabrikanten aantrekkelijke producten ontwikkelen die de CO2-uitstoot verminderen. Het voor het handvat, de schuif en de bovenkant gebruikte materiaal, Trifilon® Switch, is gemaakt van organische grondstoffen. De verwerking ervan betekent een verdere stap in de richting van duurzaam beheer. Het is volledig afbreekbaar en recycleerbaar.

De kap is gemaakt van gerecycled PET met een milieuvriendelijke, PFC-vrije water- en vuilafstotende coating.

Horizon_black_offen
Schirmgriff Horizon aus Trifilon

Paraplu dak gemaakt van PET gerecyclede stof en PFC vrij geïmpregneerd

Paraplu dak gemaakt van PET gerecyclede stof en PFC vrij geïmpregneerd

Bioplastic natuurlijk in de kleur van de hennepvezels

Schirmgriff Horizon aus nachhaltigem Plastik

In windtunnel getest bij 120 km/u

Greepontwerp geïnspireerd op de omgeving

Reparatieservice en 5 jaar garantie

Schirmdach Horizon schwarz innen