Hoogwaardige kwaliteit en eersteklas vakmanschap.

De ervaring van meer dan 90 jaar paraplufabricage is terug te vinden in elke Knirps paraplu. De ontwikkeling van een Knirps paraplu duurt ongeveer twee jaar, van idee tot eindproduct. Voortdurend worden kwaliteitstests uitgevoerd, waaronder stevige belastingstests in de windtunnel.

Om ervoor te zorgen dat onze paraplu's in de slechtste weersomstandigheden kunnen worden gebruikt en een lange levensduur hebben, worden ze aan diverse testprocedures onderworpen:

  • Chemische tests (REACH, OEKO-TEX...)
  • UV-tests volgens de UV-norm 801
  • Diverse stress-, buig- en scheur- en uithoudingstests

UITGEBREIDE GARANTIE

De combinatie van deze nauwgezette controle en de hoogwaardige materialen zoals aluminium van de hoogste kwaliteit, dat ook in de lucht- en ruimtevaart wordt gebruikt, geselecteerd staal en soepele glasvezel, stelt ons in staat onze klanten een echt kwaliteitsproduct aan te bieden.

Daarom geven wij een uitgebreide garantie van 5 jaar op alle Knirps parasols en zonneschermen.

Verlängerte Garantie
Qualitativ hochwertige Regenschirme

UITSTEKENDE TECHNOLOGIE

Knirps paraplu's zijn bijzonder soepel en gebruiksvriendelijk ontwikkeld. Speciale technologie in het handvat vereist bijvoorbeeld weinig kracht bij het openen en sluiten van de paraplu.

Handig openen en sluiten
Handig openen en sluiten
Verder hebben Knirps paraplu's een extra grote ontgrendelknop, wat het openen en sluiten van de Duomatic-modellen nog comfortabeler maakt.
Paraplu's met handriem
Paraplu's met handriem
Dankzij een praktische handlus kunnen onze paraplu's comfortabel gedragen worden wanneer u hem na een regenbui niet meer nodig hebt.
Afgeronde paraplu punten
Afgeronde paraplu punten
Bovendien zijn de uiteinden van de stangen groter dan bij conventionele modellen om oogletsel te voorkomen.
Antislip schuif
Antislip schuif
Een ander voorbeeld is de schuif voor het openen en sluiten van de paraplu, die is voorzien van rubberen ringen om te voorkomen dat door de regen besmeurde vingers van de paraplu glijden.
Brede sluitingsband
Brede sluitingsband
Knirps paraplu's zijn voorzien van een extra brede sluitband om het opvouwen te vergemakkelijken.
Beschermhoes met rits
Beschermhoes met rits
Elke paraplu wordt geleverd met een beschermhoes voorzien van een rits zodat de paraplu er gemakkelijk weer in kan worden opgeborgen.

Knirps paraplu's in de windtunneltest

Om onze kwaliteitscontrole de final touch te geven, worden alle Knirps-paraplu's regelmatig onderworpen aan zware tests in verschillende windtunnels. In de windtunnel worden windsnelheden tot 150 km/u opgewekt.

Deze uitgebreide tests worden uitgevoerd om onze paraplu's gedetailleerd op hun stabiliteit te controleren, om consistente kwaliteit te garanderen en om een continu verbeteringsproces te stimuleren.