Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
9562059

Vision Duomatic Box

€ 59,99
Kleur naam
LEVERTIJDEN PAKKETDIENST: 3-5 WERKDAGEN
 • Biologisch afbreekbare biokunststof van Trifilon vervangt gewoon plastic
 • Scherm van gerecycled pet
 • Milieuvriendelijke verpakking
 • 97 cm

 • 28 cm

 • 325 g

 • 120 km/h

Vision - De duurzame paraplu van Knirps Een duurzame wereld waarin we zorgvuldig omgaan met de ressources van onze aarde, dat is onze visie voor de toekomst. Een tot 100 procent biologisch afbreekbare kunststof van Trifilon wordt gebruikt voor de handgreep, schuifknop en bovenkant en voorkomt zo de vervuiling van onze oceanen door schadelijk microplastic. Het scherm van de paraplu is gemaakt van gerecyclede petflessen en voorzien van een PFC-vrije water- en vuilafstotende ecorepel®-coating. Vijf jaar garantie en een vakkundige reparatiedienst onderstrepen onze kwaliteitsbelofte. De paraplu combineert duurzame materialen en een eersteklas afwerking met comfortabele en klantvriendelijke bediening. Met de Knirps Vision hebt u een eerlijk milieuvriendelijk product in handen, waar u ook na vele jaren nog plezier van zult hebben. Uitstekende afwerking en het best mogelijke comfort Om ervoor te zorgen dat de paraplu een zo lang mogelijke levensduur heeft en dus ook aan onze oorspronkelijke ecologische eisen voldoet, worden alleen de beste materialen gebruikt. Het resultaat is dit robuuste ontwerp. Hierdoor is de pocketparaplu Vision in de windtunnel bestand tegen windsnelheden tot 120 km/h; hij is daarom ook bij uitstek geschikt voor dagen met stormachtig weer. Door middel van de praktische Duomatic-functie (automatisch openen en sluiten van de paraplu met een druk op de knop) is deze pocketparaplu niet alleen de beste wat betreft duurzaamheid, maar is hij ook binnen enkele seconden uitgeklapt en gesloten. Dankzij een schermdiameter van 97 cm biedt deze paraplu aan één persoon meer dan voldoende ruimte. De Knirps Vision staat voor een nieuw milieubewustzijn bij een gebruikelijke Knirps-kwaliteit.
 • Getest in de windtunnel op 120 km/h
 • Lengte gesloten: 28 cm
 • Diameter baldakijn: 97 cm
 • Gewicht: 325 g
 • Openingsmechanisme: Duomatic
 • Stof van de paraplu: 100% PET gerecycleerde stof
 • Aantal struts: 8
knirps_icons_neg_red_version_warranty

Knirps kwaliteitsbelofte - 5 jaar garantie

De combinatie van jarenlange ervaring, fijnmazige controle en de meest hoogwaardige materialen zoals aluminium van topkwaliteit, dat ook in de ruimtevaart wordt gebruikt, geselecteerd staal en flexibele glasvezel stelt ons in staat onze klanten een echt kwaliteitsproduct te bieden.

En omdat, vooral in deze tijden, een garantiebelofte van een merk een erkenning van kwaliteit is die steeds belangrijker wordt, verlenen wij een verlengde garantieperiode van 5 jaar op alle Knirps-producten (vanaf datum van aankoop 01.01.2021) zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Knirps Qualitätsversprechen - 

5 Jahre Garantie

Die Kombination aus jahrelanger Erfahrung, feinmaschiger Überwachung und der hochwertigsten Materialien wie Aluminium in bester Qualität, welches auch in Luft- und Raumfahrt eingesetzt wird, ausgesuchtem Stahl und biegsamem Fiberglas ermöglicht es uns, unseren Kunden ein echtes Qualitätsprodukt anzubieten.

knirps_icons_neg_red_version_garantie_warranty_Kopie

Und da gerade in diesen Zeiten ein Garantieversprechen einer Marke ein Qualitätsbekenntnis, welches immer mehr an Bedeutung gewinnt, ist, gewähren wir eine verlängerte Garantiefrist von 5 Jahren auf alle Knirps Regenschirme (ab Kaufdatum 01.01.2021), Sonnenschirme und Sonnenschirmzubehör wie Sockel oder Schutzhülle (ausgenommen Ersatzteile), ohne sich dafür registrieren zu müssen.