Garantie


Het succesverhaal van het merk Knirps begint in 1928 met een revolutie: de uitvinding van de eerste opvouwbare paraplu. De "Knirps" was geboren. De triomf van de innovatieve opvouwbare paraplu werd mogelijk gemaakt door de uitstekende kwaliteit van de producten en de continue ontwikkeling van de modellenreeks in verschillende maten, vormen en kleuren. De unieke combinatie van innovatie, design en kwaliteit heeft Knirps door de jaren heen het synoniem voor paraplu's gemaakt.


Voor ons betekent perfectie en innovatie echter dat we onze klanten een product bieden dat elke dag probleemloos het nut ervan kan aantonen. Tegelijkertijd stelt dat eisen aan onze eigen normen op het gebied van ontwerp, functie, materiaal en vakmanschap.

Want elke Knirps-paraplu is een vertegenwoordiger van het merk. Op basis van de historische innovatiekracht heeft Knirps haar ervaring en knowhow in de loop der jaren geïnvesteerd in technisch ambitieuze producten om dit vertrouwen te kunnen blijven rechtvaardigen. Op basis daarvan produceren we sinds 2012 ook parasols.

Paraplu's Knirps® is fabrikant van hoogwaardige paraplu's. De producten van het merk Knirps zijn wereldwijd befaamd. Daarom geven we sinds 1 september 2019 paraplu's uit de T.Serie, TS.Serie en S.Serie 5 jaar garantie vanaf de aankoopdatum. Dit is tegelijkertijd een toewijding aan kwaliteit, een steeds belangrijker aspect, want de levensduur van onze producten is tevens het beschermen van het milieu.

Op parasols geven wij 3 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.
De garantie omvat, geheel naar onze keuze, de reparatie of vervanging van het product of het verhelpen van alle gebreken als gevolg van materiaal- of fabricagefouten.
Voor u zijn hieraan geen kosten verbonden.Garantie

Naar keuze van Knirps kan ook de aankoopprijs van het product worden terugbetaald, waarbij het waardeverlies van het product meetelt in relatie tot de aankoopprijs.
Garantiediensten of het vervangen van onderdelen leiden niet tot een verlenging van de garantieperiode.
Het bewijs van de aankoop moet bijvoorbeeld door het overleggen van de originele verkoopfactuur of enig ander bewijs van eigendom worden geleverd. Er zijn ook garantievoorwaarden van toepassing.De garantie is wereldwijd geldig. De garantie is alleen van toepassing op de oorspronkelijke eindgebruiker (consument) en is niet overdraagbaar.
De garantie sluit schade uit die wordt veroorzaakt door onjuiste behandeling, opzettelijke schade aan het product door de gebruiker, transportschade, normale slijtage of gebruikssporen, functionele en materiële gebreken ontstaan als gevolg van invloeden van buitenaf, zoals hagel enzovoort, evenals defecten die slechts een verwaarloosbaar effect hebben op de waarde of geschiktheid van het product voor gebruik.


Behalve zoals uitdrukkelijk verboden door de toepasselijke wetgeving in uw land, aanvaardt Knirps geen aansprakelijkheid voor enige indirecte, directe, speciale, incidentele of gevolgschade of schade van welke aard dan ook als gevolg van het gebruik of de onmogelijkheid om het product te gebruiken.

De wettelijke garantierechten voor defecten blijven onaangetast door de garantie voor deze paraplumodellen. In geval van het aanspreken van de garantie, dient u vooraf direct contact met ons opnemen. Voor het aanspreken van de garantie verstrekken wij als garantiegever de volgende contactgegevens:

Knirps Ltd.
Schlossstraße 24
A-5280 Braunau-Ranshofen
E-mail: shop(at)knirps.com
Tel.: +43 (0) 7722 / 63205 - 355

Sluiten See more It seems like it’s raining today, see our recommendation for this weather.