Betalingsmogelijkheden

Alle prijzen in de officiële online shop van Knirps® zijn inclusief de toepasselijke btw (Duitsland / Oostenrijk). De verwerking wordt uitgevoerd door de betalingsprovider Heidelberger Payment (Heidelpay), een door BaFin (Bundesanstalt für Finanzaufsicht) erkende betalingsinstelling die alle betalingen verwerkt volgens de huidige veiligheidsnormen (PCI-DSS).Betalingsgegevens worden u per e-mail toegestuurd zodra de bestelling is voltooid. Vergeet niet om de bestelbevestiging aan het einde van het betalingsproces altijd op te slaan of af te drukken (bedanktpagina) en het bijbehorende gebruik aan te geven (12 cijfers tellende identificatienummer). Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk kan worden verwerkt. Het overdrachtsproces duurt meestal 2 tot 4 werkdagen, afhankelijk van de financiële instellingen. Hoe eerder u de betaling regelt, hoe sneller wij uw bestelling kunnen leveren.

Houd er rekening mee dat sinds 01.02.2014 betalingen alleen met IBAN en BIC kunnen worden gerealiseerd als gevolg van Europese regelgeving. U hoeft niet langer de BLZ-code en het rekeningnummer van de ontvanger in het betalingsformulier in te voeren, maar in plaats daarvan de genoemde IBAN en BIC.

BELANGRIJK: Controleer bij het plaatsen van uw bestelling het e-mailadres dat u gebruikt, zodat de betalingsgegevens via e-mail naar u kunnen worden verzonden. Of druk aan het einde van het bestelproces de bestelbevestigingspagina af.

Betaling met een creditcard maakt een snelle afhandeling van uw bestelling mogelijk. Uw creditcard wordt in rekening gebracht op de dag van bestelling. Visa en Mastercard worden geaccepteerd. Een beveiligde SSL-verbinding zorgt voor de vertrouwelijkheid van de door u ingevoerde gegevens. Uw creditcardgegevens worden niet bij ons opgeslagen maar worden rechtstreeks versleuteld doorgestuurd naar Mollie, onze gecertificeerde betalingsdienstverlener .

Naast de creditcard is PayPal ook een gratis betaalservice waarmee u veilig, gemakkelijk en snel kunt betalen. Een rekening bij PayPal is gratis voor consumenten en stelt u in staat om uw betaling sneller te verwerken. Het desbetreffende bedrag wordt direct van uw PayPal-rekening afgeschreven en u ontvangt via e-mail ook een bevestiging van de betaling.

U kunt hierbij eenvoudig gebruikmaken van uw vertrouwde online bankgegevens. Het betaalproces is veilig. Dankzij de TÜV-gecertificeerde transactiebeveiliging kan de winkel uw bestelling sneller verwerken en kunt u zich verheugen op een snelle levering. De betaling via onmiddellijke overschrijving werkt als een gewone overschrijving via online bankieren van uw huisbank.

doppler biedt u de mogelijkheid om uw bestelling te plaatsen met de betaalmethode kopen op rekening of betaling in termijnen.
Voor deze betaalmogelijkheid binnen Duitsland en Oostenrijk werkt doppler samen met de externe dienstverlener Klarna, die uw gegevens kan controleren wanneer u uw bestelling plaatst. In dit geval kan de klant alleen op afbetaling aan Klarna betalen.


Met Amazon Pay kunt u uw adres en betalingsgegevens gebruiken die op Amazon zijn opgeslagen zonder dat u onze registratie moet doorlopen. Voer gewoon uw e-mailadres en wachtwoord voor Amazon in nadat u op de Amazon Pay-knop in het winkelwagentje hebt geklikt om het bestelproces veilig en gemakkelijk te voltooien. Na een geslaagde bestelling is bovendien de Amazon-kopersbescherming beschikbaar. Helaas kunnen we met de betaalmethode Amazon Pay geen levering aanbieden aan landen die we niet vanuit de online shop bedienen.

Betaalmethoden voor cadeaubonnen:
Bij het kopen van Knirps cadeaubonnen zijn onze betaalmethoden vooruitbetaling, online overschrijving, PayPal en creditcard voor u beschikbaar.
Belangrijk:

Als u tijdens het bestelproces geen betalingsoptie krijgt aangeboden of als deze om onbekende redenen is mislukt, kan Knirps helaas geen handmatige wijzigingen aanbrengen. In dat geval vragen we u gewoon een andere betaalmethode te kiezen. Onze online shop is ontworpen voor eindklanten (B2C). Daarom is het niet mogelijk om een factuur zonder btw op te stellen. Hartelijk dank voor uw begrip. Uw online team van Knirps.