Zorgeloos winkelen voor kerstcadeaus! We verlenen een verlengd retourrecht tot 08.01.2024 voor alle bestellingen vanaf 20.11.2023!

Kwaliteit, verzorging, gebruik.

Een goede behandeling en verzorging hebben een positief effect op de levensduur van onze hoogwaardige producten. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu doordat de producten na aanschaffing vele jaren lang hun beoogde taak blijven vervullen.

Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. 

P_953774_T772_Spitzen_02

KWALITEIT

Onze producten bestaan uitsluitend uit hoogwaardige componenten, omdat we veel waarde hechten aan een bovengemiddelde levensduur, om zo een tegenwicht te bieden aan de wereldwijd heersende wegwerpmaatschappij.

Elk model wordt getest op stabiliteit en prestaties in de windtunnel en wordt continu geoptimaliseerd in voortdurende ontwikkelingsprocessen. Wij onderstrepen de hoge kwaliteit van onze producten met vijf jaar garantie op het hele assortiment.

Hoogwaardige producten

Ons gehele assortiment ondergaat strenge kwaliteitscontroles, die zowel intern als door externe testinstituten worden uitgevoerd. Een van de meest spectaculaire testmethoden is de windtunneltest. Hier worden alle componenten getest op hun maximale belasting. Afhankelijk van het model wordt bij paraplu's tot 170 km/u in de windtunnel bereikt. Bij parasols tot 80 km/u. Bovendien vinden er materiaal- en functionele tests plaats op alle artikelen om ervoor te zorgen dat de producten met gemak onze kwaliteitsbelofte kunnen waarmaken.

Als amfori BSCI-lid produceren we met onze jarenlange partners onze producten in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen en onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Duurzame en gerecyclede materialen vervangen geleidelijk conventionele materialen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij van Knirps willen ook in de toekomst iedereen een stap voor blijven en werken continu aan het besparen van grondstoffen en CO2.

Regenschirme-knirps-hochwertige-qualitaet

Reparatie- en reserveonderdelenservice

Elk jaar belanden ongeveer een miljard paraplu's in de vuilnisbak vanwege hun slechte kwaliteit. De betrouwbare werking van onze producten en onze eigen reparatiewerkplaats helpen om deze trend gericht tegen te gaan. De expertise van ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat Knirps-producten zo nodig liefdevol en met de grootste zorg worden gerepareerd, zelfs tot ver na hun garantieperiode.

Ook bij paraplu's belanden elk jaar vele in de vuilnisbak omdat kleine dingen hun functie aantasten. De gebreken zijn in de meeste gevallen ongecompliceerd en hadden in een paar eenvoudige stappen gerepareerd kunnen worden. Om ons milieu en het klimaat te beschermen, hebben we een eigen reparatiewerkplaats, waar specialisten zeer bedreven en met jarenlange ervaring uw favoriete product perfect repareren. Als een product binnen de garantieperiode een defect heeft dat onherstelbaar is, wordt het kosteloos vervangen.

Knirps-Regenschirm-Werkstatt2
Reparatie in de eigen werkplaats

Recycling van grondstoffen

We zetten nog een stap naar een groenere toekomst met het recyclen van overgebleven grondstoffen. Omdat het snijafval, of restmaterialen die niet langer kunnen worden gebruikt voor de parapluproductie, op de vuilnisbelt zouden belanden, hebben onze ontwerpers een zinvol hergebruik bedacht: De Knirps Magic Bag. Door ons gevarieerde designpalet is elke Knirps Magic Bag uniek. Een ander bijzonder kenmerk van de Magic Bag is zijn flexibiliteit - hij kan in slechts enkele seconden worden getransformeerd van een ruime tas in een klein en compact pakketje van textiel van maar 10 cm. Vanwege zijn grootte en lage gewicht kan deze comfortabel in handtassen worden gedragen, zodat hij altijd bij de hand is voor de volgende aankoop.


Multicolor1
Knirps Magic Bags gemaakt van productieresten

DE JUISTE ZORG

Zodat uw Knirps-paraplu of -parasol zich ook na de garantieperiode altijd van zijn beste kant kan laten zien, heeft hij natuurlijk de juiste verzorging nodig. Tot de doorslaggevende criteria behoren onder andere het op de juiste manier verwijderen van vuil, de juiste impregnatie en, zeker in het geval van parasols, een adequate overwintering.

Vuil verwijderen

Of het nu gaat om paraplu's of parasols, verontreinigingen kunnen eenvoudig worden verwijderd met een zachte spons en lauw water. Laat de paraplu vervolgens opengeklapt drogen.

Impregnatie

Onze stoffen zijn water- en vuilafstotend. De impregnatie kan na verloop van tijd verdwijnen, zodat de stof van het scherm vooral in de gevouwen gebieden waterdoorlatend kan worden. In dit geval kunt u onze stoffen opfrissen met een impregneerspray voor buitentextiel (polyester). De paraplu of parasol moet hiervoor worden opengeklapt. Op de voorgeschreven afstand (afhankelijk van de fabrikant van de impregneerspray) kan de impregnatie dan royaal worden opgespoten. Veeg overtollig materiaal af met een doek om vlekken te voorkomen. Na het drogen kan de paraplu worden opgevouwen en weer worden opgeborgen.


Op de juiste manier bewaren en wegleggen

De parasol moet tijdens de koude maanden zo droog mogelijk worden opgeborgen, bijvoorbeeld in de garage of kelder. Het is ook raadzaam om het scherm tijdens de opslag te beschermen tegen stof en vuil met een beschermhoes.

Laat de paraplu na elk gebruik opengeklapt drogen en bewaar hem daarna in de beschermhoes om het scherm te beschermen.

P_9582001000_A200_Black_pushbutton

GEBRUIKSAANWIJZING PARAPLU

De kwaliteitsproducten van Knirps zijn divers en daardoor vindt u het juiste product voor elke leeftijd, elke gelegenheid en elke smaak. Van de lichte scholierenparaplu, duurzame paraplumodellen en designedities tot de klassieke rieten parapluklassieker, er blijft niets te wensen over.

Met ons ruime assortiment kwaliteitsproducten is er voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een op jonge mensen gerichte, duurzame tasparaplu of een nobele rieten parapluklassieker, wij hebben voor elke leeftijdsgroep het juiste product.

Onze paraplu's hebben drie verschillende openingsmechanismen: Manual, Auto- en Duomatic, die hieronder precies worden beschreven.

Om het scherm op de juiste manier in te klappen schuift u de stok in elkaar totdat deze vastklikt. Door de individuele paraplusegmenten te schudden, ze behendig te sorteren en ze met de sluitingsriem te bevestigen, kunt u de paraplu met behulp van de roltechniek eenvoudig in de beschermhoes opbergen. Dit betekent dat de paraplu optimaal beschermd is en vele jaren gebruikt kan worden.

Manual: Handmatig openen

Het eerste en oorspronkelijke openingsmechanisme van Knirps heet Manual. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze paraplu met de hand geopend en gesloten. U drukt op de knop op de schuif, duwt het scherm van de paraplu zonder enige moeite omhoog en trekt deze op dezelfde manier weer naar beneden om het scherm te sluiten.

Manual_Opening

Automatic: Automatisch openen

Paraplu's met een automatisch openingsmechanisme hebben een drukknop op het handvat. Deze bevindt zich bij wandelstokparaplu's normaliter op de stok, bij enkele tasparaplumodellen is deze direct in de greep geïntegreerd en is met een pijl aangeduid. Zodra de knop wordt ingedrukt, gaat de paraplu automatisch open. De paraplu sluit, door hem aan de schuif simpelweg omlaag te trekken.

Automatic_Opening

Duomatic: Automatisch open- en sluitmechanisme

Op onze Duomatic-paraplu's en -parasols is de drukknop aangeduid met een dubbele pijl en maakt deel uit van het handvat. De drukknop opent de paraplu automatisch en laat deze automatisch sluiten met een druk op de knop.

Duomatic_Opening

Open vragen?

Heeft u nog vragen over het juiste gebruik, de kwaliteit of het onderhoud van onze producten?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op


Deze pagina is beveiligd door reCAPTCHA, de voorwaarden van Google zijn van toepassing Gegevensbescherming en Gebruiksvoorwaarden.