B2B - gepersonaliseerde schermen.

Als u uw naamsbekendheid wilt vergroten, raden wij u aan uw naam op een kwaliteitsproduct te zetten. Met een relatiegeschenk van Knirps toont u uw klanten de hoogste waardering. Het wereldberoemde merk staat met zijn onmiskenbare 'rode punt' voor doordacht design, hoge kwaliteit en innovatieve technologie. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de producten van Knirps voor uw medewerkers, klanten of zakenpartners optimale en nuttige cadeautjes, incentives of relatiegeschenken zijn.

Of het nu gaat om een reclameprint of een mooi borduurwerk met bedrijfslogo, eventueel met een exclusieve verpakking: het geschenk wordt een hoogwaardig, praktisch en opvallend reclamemedium voor uw bedrijf. Kies uit een breed scala aan kleuren (speciale kleuren zijn ook mogelijk) en een verscheidenheid aan afwerkingsopties (van zeefdruk tot reflecterende elementen, dubbele bespanning en eigen bedrijfslogo tot borduurwerk).

Er zijn meerdere manieren om uw reclameparaplu's een persoonlijk tintje te geven. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen of ons bellen.

Contact:
Mail: individual(at)knirps.com
Tel.: +49 (0) 8571 / 9122 - 357

Individualisierte Regenschirme