Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
962900

U.900 ultra light XXL manual

€ 89,99
Kleur naam
LEVERTIJDEN PAKKETDIENST: 5-8 WERKDAGEN
 • Het lichtste partnerscherm van Knirps – lichtgewicht met slechts 245 g
 • XXL scherm - geschikt voor twee personen
 • Ultra stabiele lichtgewicht constructie tot 120 km/h getest in de windtunnel
 • 133 cm

 • 96 cm

 • 245 g

 • 120 km/h

Ultralicht - ultrastabiel - ultra groot scherm. Deze drie eigenschappen beschrijven onze XXL-paraplu U.900. Het enorm grote scherm met een diameter van 133 cm is een van de grootste in het Knirps-assortiment en biedt ruimte voor twee personen. Met deze stokparaplu kan ook dubbel worden genoten van een wandeling in de regen. Naast het ultragrote scherm scoort de paraplu met zijn stabiliteit en hoogwaardige afwerking. Door de speciale rubberen coating van het handvat ligt de stokparaplu aangenaam en vast in de hand, zelfs in natte omstandigheden. Voor het frame wordt speciale aluminium en koolstof gebruikt, waardoor het scherm bestand is tegen een windbelasting van 120 km/h zonder kans op beschadiging. Zo spreidt de paraplu U.900 zijn beschermende scherm over u heen, zelfs op meer stormachtige dagen. Een ander pluspunt is het lage gewicht van slechts 245 g. Hierdoor kan de paraplu soepel door iedereen worden vastgehouden en voelt het niet onaangenaam zwaar aan als het stopt met regenen. Na gebruik droogt de uitgeklapte paraplu zeer snel, vanwege de speciale coating op het scherm.
 • Getest in de windtunnel op 120 km/h
 • Koolstof rails
 • Aluminium staaf
 • Lengte gesloten: 96 cm
 • Diameter baldakijn: 133 cm
 • Gewicht: 245 g
 • Openingsmechanisme: Handopener
 • Stof van de paraplu: 100 % Polyester
 • Aantal struts: 8

Licht – lichter – Knirps U.900 Ultra Light XXL Manual

 • Ultralicht - slechts 245 g

 • Ultrasterk – tot 120 km/h getest in de windtunnel

 • Ultragroot – ongelooflijke dakmaat van 130 cm

 • De lichtste lange paraplu van Knirps

 • Premium kwaliteit door carbon en aluminium

 • Handmatig openingsmechanisme


Knirps-U.900-ultra-leichter-stockschirm-2-personen-Beine

Perfecte grootte en laag gewicht

Om de complete Ultra-serie af te ronden, mag natuurlijk een stokparaplu niet ontbreken:
De belangrijkste aspecten bij de aanschaf ervan zijn lichtheid, een zo groot mogelijke afmeting en een uitstekende stabiliteit. In de U.900 Ultra Light XXL Manual Umbrella zijn deze drie criteria perfect gecombineerd in een hoogwaardig product met een aantrekkelijk ontwerp. De stokparaplu wordt geleverd met een ultragroot dak van 130 cm en biedt u zo de grootst mogelijke bescherming in het assortiment van Knirps. Normaal gesproken hebben stokparaplu's van deze grootte een behoorlijk gewicht, maar onze U.900 niet – Zijn gewicht van slechts 245 g is indrukwekkend en rondt het concept van superlatieven perfect af.
Zodra u dit vlieggewicht in uw handen houdt, zult u overtuigd zijn!

Maakt indruk met zijn kracht


De lichtste partnerparaplu van Knirps heeft een hoogwaardig binnenwerk. Met zijn ultrastabiele lichtgewicht constructie van carbon en aluminium is het een verfijnd, hoogwaardig meesterwerk.

Deze onderdelen en het handvat met een aangenaam, zacht gevoel (EVA-schuim) maken hem lichter dan menig zakparaplu. Zelfs de windtunnel met windsnelheden tot 120 km/u is geen probleem voor deze paraplu.

Knirps-Stockschirm-U900_offen-ultra-leicht
Knirps-Stockschirm-U900-ultra-leicht-zwei-personen-schirm

Beschermd door de regen

Of u nu uw viervoeter of uw partner aan uw zijde hebt, er is genoeg ruimte onder de U.900.

Door het ultragrote schermdak is het perfect voor een wandeling door de regen of om de boodschappentassen te beschermen tijdens uw volgende stadswandeling.

Kleurrijk door het leven

Met de ultragrote kleurselectie is er voor elk wat wils. Naast zeven geselecteerde standaardkleuren voor mannen en vrouwen, zijn er ook 3 stijlvolle neonkleuren in het assortiment.

Door Neon Pink, Neon Green en Neon Black met neongroene elementen stralen fans van deze nuances en worden zo door het ultragrote parapludak ultrazichtbaar.

9629008395_U900_Ultra-Light-XXL_neon-black_closed
knirps_icons_neg_red_version_warranty

Knirps kwaliteitsbelofte - 5 jaar garantie

De combinatie van jarenlange ervaring, nauwgezette monitoring en de hoogwaardigste materialen zoals hoogwaardig aluminium dat ook in de lucht- en ruimtevaart wordt gebruikt, evenals geselecteerd staal en buigzaam glasvezel, stelt ons in staat onze klanten een echt kwaliteitsproduct te bieden.

Als bewijs van ons streven naar kwaliteit vertrouwen we op onze garantiebelofte en bieden we een garantieperiode van 5 jaar voor alle Knirps-producten (vanaf de aankoopdatum van 01/01/2021) zonder dat registratie nodig is.

Knirps Qualitätsversprechen - 

5 Jahre Garantie

Die Kombination aus jahrelanger Erfahrung, feinmaschiger Überwachung und der hochwertigsten Materialien wie Aluminium in bester Qualität, welches auch in Luft- und Raumfahrt eingesetzt wird, ausgesuchtem Stahl und biegsamem Fiberglas ermöglicht es uns, unseren Kunden ein echtes Qualitätsprodukt anzubieten.

knirps_icons_neg_red_version_garantie_warranty_Kopie

Und da gerade in diesen Zeiten ein Garantieversprechen einer Marke ein Qualitätsbekenntnis, welches immer mehr an Bedeutung gewinnt, ist, gewähren wir eine verlängerte Garantiefrist von 5 Jahren auf alle Knirps Regenschirme (ab Kaufdatum 01.01.2021), Sonnenschirme und Sonnenschirmzubehör wie Sockel oder Schutzhülle (ausgenommen Ersatzteile), ohne sich dafür registrieren zu müssen.