Een Knirps voor de kleintjes..

Paraplu voor kinderen en tieners: Knirps Rookie

Een paraplu met reflecterende details voor meer veiligheid in het dagelijks leven.

P_8539_8540_Rookie_Triple_Pink_Triple_Blue_1
Rookie_wei_

Paraplu voor kinderen en tieners: Onze jongste telg, je beste maatje voor elke dag, weegt slechts 205 gram, heeft een diameter van 90 cm en in de windtunnel is hij bestand tegen 90 km/h. "Veiligheid eerst" is van toepassing op weg naar school en grauwe dagen. Deze wordt gewaarborgd door de reflecterende band rond de paraplu.

De eenvoudige bediening en duurzame materialen maken onze Rookie paraplu de perfecte metgezel voor onze kleintjes in het leven van alledag.

Nu te bestellen!

  • Ondeugende dessins en coole, jeugdige kleuren - geschikt voor alle leeftijden
  • Reflecterende details voor meer veiligheid in het donker
  • Extra licht en daardoor ook perfect voor in je school- of sporttas

Safety-first

De weg naar school brengt veel gevaren met zich mee, vooral in het donker. Om het voor de allerkleinsten veiliger te maken is de bovenkant van de paraplu ROOKIE voorzien van een reflecterende streep. De parapluhoes heeft ook reflecterende elementen - dus de paraplu is ook ingeklapt extra zichtbaar. Dankzij het handzame formaat is er altijd wel plaats voor de ROOKIE in een schooltas, handtas of rugzak.

De eenvoudige bediening en duurzame materialen maken ROOKIE de perfecte metgezel in het dagelijks leven en ouders kunnen er zeker van zijn dat hun jongste telg veilig en zichtbaar is in het verkeer door de reflecterende details.

I_6050_1301_Rookie_flamingo
I_6050_1403_1301_Rookie_capri_flamingo
I_6050_8540_1403_Rookie_triple_pink_capri
9560508536_C050_Rookie_bubble-bust_open_

Voor coole kinderen

Met de paraplu voor school en coole tieners doet Knirps het qua design zonder typische kindermotieven. Er is juist gekozen voor zes felle en opvallende effen kleuren plus het ondeugende blikvangerdesign Bubble Bust met neonkleurige verfspetters op een zwarte ondergrond. Daarnaast is zijn de geometrische en kleurrijke designs Triple Blue en Triple Pink verkrijgbaar. Natuurlijk mogen design en veiligheid elkaar in geen geval uitsluiten, daarom is veiligheid ook de topprioriteit in de ontwerpvarianten en siert de reflecterende band ook de bovenkant van deze paraplu's.

Sluiten See more It seems like it’s raining today, see our recommendation for this weather.