De paraplu in de windtunnel.

Het scherm met de rode stip in de windtunneltest

Al onze modellen zijn uiterst stabiel en duurzaam dankzij de verfijnde materiaalmix. Om optimale flexibiliteit te kunnen bieden, worden al onze producten getest in de windtunnel. Naast de betrouwbaarheid van onze paraplu's spelen ook de lange levensduur door de optimale keuze van materialen en de duurzaamheid door het vermijden van gerecycleerde kunststoffen een grote rol in onze paraplu-modellen. Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht met afgeronde paraplutips. Alle Knirps-producten hebben ook een hoge herkenningswaarde en een onmiskenbaar design.

Knirps T.Series

Speciale aandacht gaat uit naar de nieuwe T&S serie van Knirps. De T&S-serie staat niet alleen voor het gebruik van hoogwaardige materialen, maar ook voor uitstekende technologie, een minimalistisch design, de hoogste normen op het gebied van afwerking en functionaliteit – zoals u van het merk met de rode stip mag verwachten.

Knirps zakparaplu T.050 Medium Manual

Onze afdeling kwaliteitscontrole onderwerpt onze producten aan een bijzonder nauwkeurige controle, zodat u als klant onze paraplu's dag na dag zonder problemen kunt gebruiken. We stellen uw vertrouwen als de hoogste norm, en dit stimuleert onze toewijding aan innovatie, perfectie en duurzaamheid.