Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
95620

Re³

€ 49,99
Kleur naam
LEVERTIJDEN PAKKETDIENST: 5-8 WERKDAGEN
 • Omgekeerd open- en sluitmechanisme - vangt het water op bij het sluiten
 • Speciale constructie - is zelfs bestand tegen sterke wind
 • Verminderde CO2-voetafdruk - textielafval wordt verzameld en gerecycled
 • 106 cm

 • 30 cm

 • 380 g

 • 120 km/h

Re³ herdenk paraplu's Stel je een wereld voor waar esthetiek, kwaliteit en milieubewustzijn in harmonie samenkomen. De Re³ is geen gewone paraplu, maar een uniek accessoire waarmee je je onderscheidt van de massa. Bij Knirps stellen we onszelf tot doel om innovatieve oplossingen te ontwerpen die ook in de toekomst plezier geven. De Re³ combineert drie buitengewone functies in één ultramoderne parasol. GERECYCLEERDE MATERIALEN Het handvat is ontwikkeld in samenwerking met Circular Materials uit Duitsland en is gemaakt van gerecyclede textielvezels. Door de zichtbare textielvezels zijn geen twee paraplu's hetzelfde. De stof voor de kap is gemaakt van 100% rPET en is GRS en OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd. OVERIGE OPENING De Re³ is uitgerust met de beproefde Duomatic-functie, maar met een omgekeerd openingsmechanisme. Hierdoor kun je uitstappen zonder nat te worden. WIND WEERSTAND De speciale constructie biedt een betere weerstand tegen het omklappen van het zonnescherm in vergelijking met conventionele zakparaplu's. Als het zonnescherm toch inklapt, kan het moeiteloos weer worden geopend met één druk op de knop. Een groot dak biedt maximale bescherming tegen het weer. Hoogwaardige onderdelen zorgen voor onze wereldberoemde Knirps-kwaliteit.
 • Getest in de windtunnel bij 120 km/u
 • 3-delige rail van staal en glasvezel
 • 3-delige stalen paal
 • Lengte gesloten: 30 cm
 • Diameter luifel: 106 cm
 • Gewicht: 380 g
 • Openingsmechanisme: Auto Open-Close
 • Materiaal luifel: 100% PET gerecyclede stof
 • Aantal stokjes in de luifel: 8

OMGEKEERDE OPENING

Verlaat uw auto of smalle deuren zonder nat te worden dankzij het omgekeerde openings- en sluitingsmechanisme.

asdfasdf

Dankzij de speciale constructie kan deze paraplu zelfs sterke winden weerstaan. Een groot dak zorgt voor maximale bescherming tegen het weer. Hoogwaardige componenten garanderen de wereldberoemde kwaliteit van Knirps.

Taschenschirm Re3 reverse closing

Een druk op de Duomatic-knop voor het sluiten houdt het water buiten terwijl u naar binnen gaat. De kenmerkende vorm van de paraplucanopy vangt water op bij het sluiten en houdt u droog.

Taschenschirm Re3 reverse closing

Laat de paraplu eenvoudig ondersteboven staan zodat het water kan weglopen. Na het inklappen is de Re³ klaar voor uw volgende avontuur.

Grafik Circular Materials

DUITSE KWALITEIT

We hebben samengewerkt met de Circular Economy Specialisten van Circular Materials® uit Duitsland om een buitengewoon product te creëren en tegelijkertijd waardevolle hulpbronnen te besparen.

GERECYCLED PRODUCTEN

Textielafval wordt verzameld en omgezet in korrels voor verdere verwerking. Deze worden vervolgens gemengd met post-consumer gerecycled polypropyleen, waardoor onze CO2-voetafdruk wordt verkleind.

UNIEK ONTWERP

Het resultaat is een unieke handgreep met een hoogwaardige uitstraling. Door de zichtbare textielvezels is geen enkele paraplu hetzelfde.

Icon Recycled Materials

GERECYCLEERDE MATERIALEN

Het handvat is in samenwerking met Circular Materials® uit Duitsland ontwikkeld en bestaat uit gerecyclede textielvezels. De stof voor het scherm is gemaakt van 100% rPET en is GRS- en OEKO-TEX® STANDARD 100-gecertificeerd.

Icon Reverse Opening

OMGEKEERDE SLUITING

De Re³ is uitgerust met de beproefde Duomatic-functie, maar met een omgekeerd sluitmechanisme. Dit stelt u bijvoorbeeld in staat om in te stappen in een auto tijdens regen zonder nat te worden.

Icon Resists Wind

WEERSTAND TEGEN WIND

De speciale constructie biedt een verbeterde weerstand tegen het omklappen van de paraplu in vergelijking met gewone zakparaplu's. Als de paraplu toch een keer omklapt, kan hij eenvoudig worden hersteld met een druk op de knop.