Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
963773

T.771 long automatic

€ 89,99
Kleur naam
LEVERTIJDEN PAKKETDIENST: 3-5 WERKDAGEN
 • Oversized en elegant scherm geschikt voor twee personen
 • Elke houten handgreep is een handgemaakt unicum
 • Zeer stabiel in de wind en veilig te hanteren door extreem robuuste stalen baleinen met ingewerkt glasvezel
 • 113 cm

 • 92 cm

 • 610 g

Hoogste kwaliteit verenigd in een scherm - dat kan enkel de T.771 long automatic. Met een innovatieve openingsfunctie en complexe materiaalverwerking is deze stokparaplu uitgegroeid tot een prachtig product van het merk Knirps. Openen en sluiten gebeurt soepel door de grote schuifregelaar. Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt voor deze stokparaplu. Zo is het handvat gemaakt van echt esdoornhout en ligt het aangenaam in de hand. De windbestendige constructie verhindert dat het scherm omslaat, omdat hier tien spanners zijn geplaatst en de windbelasting dus optimaal over het hele scherm wordt verdeeld. De verlengde garantie van 5 jaar getuigt ook van de uitstekende kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw paraplu wordt er een beschermhoes meegeleverd, om schade en vervuiling te voorkomen. Kenmerken Rond haakhandvat van echt esdoornhout Beschermhoes met drukknop beschermt tegen beschadiging Betrouwbare stokparaplu met automatische functie Robuuste staalconstructie voor een lange levensduur Schermgrootte voldoende voor twee personen Grote schuifregelaar maakt het openen en sluiten gemakkelijk De paraplu is getest in de windtunnel Windbestendig frame - paraplu slaat niet om
 • Lengte gesloten: 92 cm
 • Diameter baldakijn: 113 cm
 • Gewicht: 610 g
 • Openingsmechanisme: Automatisch
 • Stof van de paraplu: 100 % Polyester superdun
 • Aantal struts: 10
knirps_icons_neg_red_version_warranty

Knirps kwaliteitsbelofte - 5 jaar garantie

De combinatie van jarenlange ervaring, fijnmazige controle en de meest hoogwaardige materialen zoals aluminium van topkwaliteit, dat ook in de ruimtevaart wordt gebruikt, geselecteerd staal en flexibele glasvezel stelt ons in staat onze klanten een echt kwaliteitsproduct te bieden.

En omdat, vooral in deze tijden, een garantiebelofte van een merk een erkenning van kwaliteit is die steeds belangrijker wordt, verlenen wij een verlengde garantieperiode van 5 jaar op alle Knirps-producten (vanaf datum van aankoop 01.01.2021) zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Knirps Qualitätsversprechen - 

5 Jahre Garantie

Die Kombination aus jahrelanger Erfahrung, feinmaschiger Überwachung und der hochwertigsten Materialien wie Aluminium in bester Qualität, welches auch in Luft- und Raumfahrt eingesetzt wird, ausgesuchtem Stahl und biegsamem Fiberglas ermöglicht es uns, unseren Kunden ein echtes Qualitätsprodukt anzubieten.

knirps_icons_neg_red_version_garantie_warranty_Kopie

Und da gerade in diesen Zeiten ein Garantieversprechen einer Marke ein Qualitätsbekenntnis, welches immer mehr an Bedeutung gewinnt, ist, gewähren wir eine verlängerte Garantiefrist von 5 Jahren auf alle Knirps Regenschirme (ab Kaufdatum 01.01.2021), Sonnenschirme und Sonnenschirmzubehör wie Sockel oder Schutzhülle (ausgenommen Ersatzteile), ohne sich dafür registrieren zu müssen.