Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
965770

S.770 long automatic

€ 119,99
Kleur naam
LEVERTIJDEN PAKKETDIENST: 3-5 WERKDAGEN
 • Extreem stabiel door 10 spanners in het scherm
 • Hoes met drukknop beschermt tegen schade
 • Elk handvat is een unicum uit esdoornhout
 • 115 cm

 • 91 cm

 • 655 g

 • 100 km/h

Hoogste kwaliteit gecombineerd in één paraplu - alleen de S.770 LONG AUTOMATIC kan dat. Uitgerust met een praktische automatische openingsfunctie is deze nauwkeurig vervaardigde stokparaplu uitgegroeid tot een juweeltje van het merk Knirps. De afzonderlijke onderdelen worden in 31 stappen samengevoegd. Voor het elegante handvat wordt alleen echt Italiaans esdoornhout gebruikt, wat de paraplu zijn unieke karakter verleent. Het handvat wordt in Duitsland nauwkeurig op ambachtelijke wijze vervaardigd en tijdens de productie wordt erop gelet dat het comfortabel en veilig in de hand ligt. Naast het elegante ontwerp maakt deze paraplu ook indruk met zijn robuustheid. In het scherm worden 10 baleinen ingebouwd om de hoogst mogelijke stabiliteit te bereiken, waardoor de stokparaplu in de windtunnel bestand is tegen windsnelheden tot 100 km/h. Zo is de paraplu met klassieke zwarte of subtiele patronen een elegante en betrouwbare metgezel voor elke dag. Kenmerken Aangenaam rond haakhandvat ligt comfortabel in de hand (duurzame productie uit Italiaans esdoornhout) Versterkte verbindingen in de baleinen voor slechte weersomstandigheden 10 spanners in het dak zorgen voor meer stabiliteit Robuuste stalen stok voor een lange levensduur Groot scherm, voldoende voor twee personen Praktische hoes ter bescherming
 • Lengte gesloten: 91 cm
 • Diameter baldakijn: 115 cm
 • Gewicht: 655 g
 • Openingsmechanisme: Automatisch
 • Stof van de paraplu: 100 % polyester
 • Aantal struts: 10

Premium paraplu van een klasse apart


  • Uniek handvat – handgemaakt in Duitsland – gemaakt van Italiaans esdoornhout
  • Robuust door 10 stalen geleiderails met inzetstukken van fiberglas
  • Grote, elegante dakvorm
  • Getest op wind van 100 km/u in de windtunnel
  • Edele behuizing voor optimale bescherming
Knirps-Stockschirm-S770-edles-design

Handgemaakt, individueel en prachtig

Zoals in de traditionele ambachtelijke werkplaatsen hechten wij het grootste belang aan materialen van uitstekende kwaliteit en groot vakmanschap. De handgrepen voor de S.770 Stick Automatic stick paraplu worden geproduceerd in Duitsland. Ze zijn gemaakt van Italiaans esdoornhout uit duurzame bosbouw en zijn unieke stukken die individueel met de hand zijn gemaakt.

Vooral mannen stellen het iets bredere formaat op prijs, aangezien het voor een aangenaam draagcomfort zorgt. Verder is er ook een zorgvuldig met de hand gemonteerde metalen plaquette op het handvat, die het geheel nog mooier maakt.

Het volledige productieproces van een esdoornhouten handvat voor deze paraplu bestaat uit 31 stappen, waarvan de meeste met de hand en niet machinaal worden uitgevoerd. Knirps vertrouwt hiervoor op de expertise van ervaren ambachtslieden, zodat deze premium paraplu de hoge kwaliteit en het exclusieve gevoel krijgt dat hij verdient. De S.770 lange paraplu – een hoogwaardig en perfect cadeau.

De extreem robuuste constructie is bestand tegen elke storm

Het gebruik van hoogwaardige materialen en de aandacht voor details bij de verwerking maken van de S.770 paraplu een paraplu die er niet alleen elegant uitziet, maar ook uiterst duurzaam is. Hij is windstabiel dankzij de 10 uiterst robuuste stalen geleiderails en de inzetstukken van fiberglas zorgen voor meer flexibiliteit. Zo kan het scherm praktisch niet omslaan, wat Knirps windweerstand noemt.

Ook de metalen kroon wordt beschouwd als de meest stabiele en duurzame variant van zijn generatie op dit moment. De nadruk ligt op het gebruik van in de natuur voorkomende grondstoffen, wat ook te zien is aan het ijzer dat tot staal wordt verwerkt.
Zo wordt elke regenachtige dag een bijzondere ervaring met en in de natuur.


Knirps-Regenschirm-S770-edler-Holzgriff
Knirps-Stockschirm-S770-Holzgriff

Praktische elegantie

Naast het elegante foedraal met drukknop, die de paraplu betrouwbaar tegen beschadiging beschermt, overtuigt de S.770 paraplu ook door zijn grote en elegante dakvorm, waaronder perfect plaats voor twee is.

Naast het dak van de paraplu, dat is gemaakt van een ÖKO-TEX gecertificeerd doek, onderstreept Knirps zijn eigen kwaliteitsbelofte met een garantie van 5 jaar en een reparatieservice.


Geniet van de partnerparaplu van een klasse apart en schitter tijdens uw volgende wandeling met deze smaakvolle en hoogwaardige paraplu!

knirps_icons_neg_red_version_warranty

Knirps kwaliteitsbelofte - 5 jaar garantie

De combinatie van jarenlange ervaring, fijnmazige controle en de meest hoogwaardige materialen zoals aluminium van topkwaliteit, dat ook in de ruimtevaart wordt gebruikt, geselecteerd staal en flexibele glasvezel stelt ons in staat onze klanten een echt kwaliteitsproduct te bieden.

En omdat, vooral in deze tijden, een garantiebelofte van een merk een erkenning van kwaliteit is die steeds belangrijker wordt, verlenen wij een verlengde garantieperiode van 5 jaar op alle Knirps-producten (vanaf datum van aankoop 01.01.2021) zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Knirps Qualitätsversprechen - 

5 Jahre Garantie

Die Kombination aus jahrelanger Erfahrung, feinmaschiger Überwachung und der hochwertigsten Materialien wie Aluminium in bester Qualität, welches auch in Luft- und Raumfahrt eingesetzt wird, ausgesuchtem Stahl und biegsamem Fiberglas ermöglicht es uns, unseren Kunden ein echtes Qualitätsprodukt anzubieten.

knirps_icons_neg_red_version_garantie_warranty_Kopie

Und da gerade in diesen Zeiten ein Garantieversprechen einer Marke ein Qualitätsbekenntnis, welches immer mehr an Bedeutung gewinnt, ist, gewähren wir eine verlängerte Garantiefrist von 5 Jahren auf alle Knirps Regenschirme (ab Kaufdatum 01.01.2021), Sonnenschirme und Sonnenschirmzubehör wie Sockel oder Schutzhülle (ausgenommen Ersatzteile), ohne sich dafür registrieren zu müssen.