Zorgeloos winkelen voor kerstcadeaus! We verlenen een verlengd retourrecht tot 08.01.2024 voor alle bestellingen vanaf 20.11.2023!

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
956050

Knirps Rookie handleiding

€ 34,99
Kleur naam
LEVERTIJDEN PAKKETDIENST: 5-8 WERKDAGEN
 • Robuuste paraplu met compact pakformaat en reflecterende strepen
 • Gemakkelijk te gebruiken met een licht gewicht van slechts 205 g
 • Exclusief handvat ontwerp met elastische polsband
 • 90 cm

 • 22 cm

 • 205 g

 • 80 km/h

Het kost tijd voordat ideeën producten worden. Dit is wat Knirps is overkomen met de ontwikkeling van de ROOKIE-schoolparaplu, die al jaren op het programma staat om het productassortiment af te ronden. Nu is het eindelijk zover: ROOKIE is ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd en zal leerlingen vanaf zes jaar vergezellen op weg naar school, naar de speelplaats of naar de sport. De handmatig te openen en eenvoudig te bedienen paraplu weegt 205 gram, heeft een diameter van 90 centimeter en is in een windtunnel betrouwbaar getest tot 90 km/u. Het reflecterende, lichtreflecterende doek zorgt voor extra veiligheid. De reflecterende, rondom lopende band op het dak van de paraplu zorgt voor extra veiligheid. Wat het ontwerp betreft, gebruikt Knirps geen typische kindermotieven voor zijn paraplu's voor school en coole tieners - er zijn geen eenhoorns, prinsessen of draken op het dak van de paraplu. Hier wordt, naast zes sterke en duidelijke effen kleuren, gebruik gemaakt van het brutale in het oog springende Bubble Bust-dessin met neonkleurige spatten van kleur op een zwarte achtergrond. De geometrische en kleurrijke Triple Blue en Triple Pink dessins zijn ook verkrijgbaar. Natuurlijk mogen design en veiligheid elkaar nooit uitsluiten, en daarom staat ook bij de designvarianten veiligheid voorop en sieren ook de reflecterende banden deze luifels. Dankzij het handige pakformaat is er voor de ROOKIE altijd wel een plaatsje in een schooltas, broekzak of rugzak. Voortaan zal geen kind of tiener meer verrast worden door de regen. Het gebruiksgemak en de slijtvaste materialen maken van de ROOKIE de perfecte metgezel voor elke dag en ouders kunnen er zeker van zijn dat hun jongste veilig en zichtbaar is in het verkeer dankzij de reflecterende elementen. Knirps geeft vijf jaar garantie op het gehele productassortiment, waarmee de kwaliteit van de in Duitsland ontworpen en ontwikkelde paraplu's nog eens wordt onderstreept.
 • Getest in de windtunnel bij 80 km/u
 • 3-delige zwart stalen stok
 • Lengte gesloten: 22 cm
 • Diameter luifel: 90 cm
 • Gewicht: 205 g
 • Openingsmechanisme: Handopener
 • Materiaal parapluhoes: 100 % polyester
 • Aantal stokjes in luifel: 6
knirps_icons_neg_red_version_warranty

Knirps kwaliteitsbelofte - 5 jaar garantie

De combinatie van jarenlange ervaring, nauwgezette monitoring en de hoogwaardigste materialen zoals hoogwaardig aluminium dat ook in de lucht- en ruimtevaart wordt gebruikt, evenals geselecteerd staal en buigzaam glasvezel, stelt ons in staat onze klanten een echt kwaliteitsproduct te bieden.

Als bewijs van ons streven naar kwaliteit vertrouwen we op onze garantiebelofte en bieden we een garantieperiode van 5 jaar voor alle Knirps-producten (vanaf de aankoopdatum van 01/01/2021) zonder dat registratie nodig is.

Knirps Qualitätsversprechen - 

5 Jahre Garantie

Die Kombination aus jahrelanger Erfahrung, feinmaschiger Überwachung und der hochwertigsten Materialien wie Aluminium in bester Qualität, welches auch in Luft- und Raumfahrt eingesetzt wird, ausgesuchtem Stahl und biegsamem Fiberglas ermöglicht es uns, unseren Kunden ein echtes Qualitätsprodukt anzubieten.

knirps_icons_neg_red_version_garantie_warranty_Kopie

Und da gerade in diesen Zeiten ein Garantieversprechen einer Marke ein Qualitätsbekenntnis, welches immer mehr an Bedeutung gewinnt, ist, gewähren wir eine verlängerte Garantiefrist von 5 Jahren auf alle Knirps Regenschirme (ab Kaufdatum 01.01.2021), Sonnenschirme und Sonnenschirmzubehör wie Sockel oder Schutzhülle (ausgenommen Ersatzteile), ohne sich dafür registrieren zu müssen.