Paraplu's en parasols met modern design.

Knirps parasols en zonneschermen staan niet alleen voor hun uitstekende kwaliteit, maar ook voor hun ultramodern design.

Twee keer per jaar wordt een seizoenscollectie paraplu's gepubliceerd die bij het seizoen past, om altijd trendy in de mode te zijn.

Ons ontwerpteam werkt samen met internationale ontwerpstudio's om u de laatste modetrends in de vorm van een paraplu voor te stellen.

I_8552_8555_Focus_blue_aloe_T.200
I_8493_2Score_T200
I_8486_8487_8488_2Think_magenta_rock_sea_X1

DESIGNSTARK

Naast de nieuwe collecties wordt ook speciale aandacht besteed aan het optische ontwerp van het frame. Met veel aandacht voor detail wordt elke paraplu individueel ontworpen door onze productontwerpers.

Dit is bijvoorbeeld te zien aan kleine Knirps plaquettes of ook aan verschillende designelementen van onze zonneschermen.

Dankzij onze passie voor modern design heeft een aantal van onze producten al verschillende onderscheidingen toegekend gekregen. Zo is onze Ultra-serie bekroond met de Red Dot Design Award 2020 in de categorie voor paraplu's.

PD2020_RD_line_RGB

PRIJS GEKRACHT

Ook onze parasols vielen in de prijzen. De Knirps Pendular zweefparasol 275 x 275 was de winnaar van de gardiente outdoor Living award 2018 en onze granieten bases (40 kg, 50 kg en de balkonvoet) werden elk bekroond met de red dot design award.
De Knirps Pendular 340 kreeg de prijs voor de Iron Selection. De talrijke onderscheidingen die onze producten hebben gekregen, bewijzen dat innovatief design bij Knirps een topprioriteit is. 

gardienteAward2018-Banner-SILVER
56792-logo-coin

BESCHERMING BIJ DAG EN NACHT

Veiligheid in de schemering

Knirps paraplu's beschermen u niet alleen tegen de regen, met onze reflecterende modellen bent u ook veiliger op de weg bij schemering. Deze paraplu's zijn voorzien van reflecterende coatings op het parapludak en zorgen er zo voor dat u extra opvalt bij andere weggebruikers.

Paraplu's met UV-bescherming

Knirps paraplu's zien er niet alleen goed uit, veel modellen overtuigen ook met speciale kenmerken zoals een zeer hoge UV-bescherming. Door middel van een speciale coating wordt ten minste 95% van de UV-stralen door de overkapping tegengehouden. Dit komt ongeveer overeen met een zonbeschermingsfactor van 50+.

Dit betekent dat paraplu's met ons UV-logo niet alleen geschikt zijn voor bewolkte regendagen, maar ook bescherming bieden tegen UV-stralen op mooie dagen, bijvoorbeeld tijdens een openluchtevenement.